Metalpower - Keitä olemme?

Metalpower Oy on metallituotteiden ja -komponenttien sopimusvalmistaja, joka tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden keskittää hankinnat yhden ammattitalon sisälle.

Miksi voimme hyvällä syyllä puhua joustavuudesta ja muutosvalmiudesta?

Hyvin organisoidut osto- ja tuotantopalvelumme takaavat varman toimituksen nopeassakin aikataulussa. Kattavan varastointipalvelun ansiosta sopimusasiakkaidemme tuotteet ovat toimitettavissa tarvittaessa heti asiakkaille.

Räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä on avainasemassa joustavassa tuotannon organisoinnissa. Käytössämme on IFS:n toiminnanohjausjärjestelmä, johon olemme rakentaneet erilaisia aputoimintoja, joilla pystymme priorisoimaan valmistusjärjestyksen nopeasti ja sujuvasti. Koneiden käyttöasteiden seurantaan käytämme Machinetrack-tuotannonseurantaa sekä koneiden kunnossapidon valvonnassa käytämme Novi-kunnossapitojärjestelmää.

Joustavuus ja muutosvalmius näkyy tuote- ja työkalusuunnittelussamme, jossa tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa auttaa löytämään parhaat valmistusratkaisut heti tuotteen elinkaaren alusta alkaen. Proto ja näyte-erä valmistus sekä muutoksen hallinta on meille arkipäivää ja saamme oikean palautteen tuotteiden valmistettavuudesta asiakkaalle.

3000+ Tonnia metallia vuodessa
1 000 000+ Toimitettua metalliosaa vuodessa
50+ Yhteistyökumppania

Laatu syntyy kokemuksen, modernin teknologian ja kädentaidon yhteistyönä

Yrityksellämme on moderni tuotantokoneisto. Laadun kannalta oleellisinta on, että henkilökuntamme koostuu ammattilaisista, jotka osaavat hyödyntää huipputeknologiaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Metalpower Oy on perustettu vuonna 1991 ja se kuuluu kotimaisessa yksityisomistuksessa olevaan Terra Patris -konserniin. Yrityksellä on tuotantotilaa yhteensä 12 000 neliömetriä kahdessa eri toimipisteessä Tyrnävällä ja Kempeleessä ja työllistämme n. 130 henkilöä. Osa avainasiakkaistamme ovat olleet mukana koko historiamme ajan.

Nämäkin yritykset luottavat meidän osaamiseen: