Pintakäsittely

Suurin osa valmistamistamme tuotteista menee pintakäsittelylinjojemme kautta.

Pulverimaalaus

Pulverimaalauslinjamme on ratatyyppinen, jossa on Oxsilan esikäsittelypesu sekä kaksi pulverointiasemaa. Uuni on kaasulämmitteinen ja mahdollistaa paksujenkin kappaleiden pintakäsittelyn. Suurin kappalekoko on pituus 3000mm, korkeus 1200mm ja syvyys 1000mm. Suurin kappalepaino on 150kg.

Maalaamossa on käytössä laaja valikoima erilaisia suojaustuotteita kierteiden, reikien ja pintojen suojaukseen. Tarvittaessa pystymme pakkaamaan yksittäiskappaleita suoraan erilaisiin muotopakkauksiin. Vakiovärejä on tuotannossamme noin kymmenen ja muita värejä saadaan nopeasti yhteistyökumppaneiltamme (AkzoNobel ja Teknos). Pulveroinnissa on käytössä Geman/Wagnerin järjestelmät.

Märkämaalaus

Märkämaalauksessa on esikäsittelynä teräsraepuhallus FeSa 2½. Maalausjärjestelmän on toimittanut Sasmetor. Maalauskammiossa on automaattinen kuivausautomatiikka ja ilmastointijärjestelmä.

Maalaamo on luonnollisesti ATEX-hyväksytty maalaustila. Suurin maalattava kappalekoko määräytyy muun tuotannon rajoitteiden mukaisesti, itse maalaamon pinta-ala on 50 neliötä. Raepuhaltamon koko on 30 neliötä ja siinä on automaattinen rakeen kierrätysjärjestelmä.

Muut pintakäsittelyt

Valmistamissamme tuotteissa on myös lukuisia erikoispinnoitteita ja erikoiskäsittelyitä, kuten anodisointia, sähkö- ja kuumasinkitystä, nitrausta, peittausta, lämpökäsittelyitä ja erikoismaalauksia(NATO).

Näihin erikoiskäsittelyihin meillä on vakiintunut alihankkijaverkosto, joka palvelee meitä joustavan laadukkaasti.