Koneistus

Koneistuksessa konekannassamme on niin vaaka- ja pystykaraisia koneistuskeskuksia, kuin monipuolisesti NC-sorveja, joista osassa on myös pyöriviä työkaluja. Kaikkia koneistuksen teräpaloja hallitsemme Matrix-työkalurobotin kautta.

Jyrsintä

Jyrsinnässä käytössämme on 12 erilaista koneistuskeskusta. Pienet koneet ovat pystykaraisia ja isommat koneet pääosin vaakakaraisia koneistuskeskuksia. Osassa koneista on vaihtopalettipöydät ja suurimmassa FMS-solussa on 6 palettinen järjestelmä.

Suurimman koneen työalue on X:1400mm, Y:1200mm, Z:1350mm, karateho 37kW, karahalkaisija 100mm, max 8000RPM, maksimi palettipaino 2200kg. Koneessa on lisäksi integroitu Renishaw OMP60 mittausjärjestelmä

Sorvaus

Sorvauksessa käytössämme on 9 erilaista NC-sorvia. Sorveista kuudessa ovat tankoautomaatit, joista suurin on 90mm akselille. Suurin yksittäinen sorvauspituus on 713mm ja suurin sorvaushalkaisija on 420mm.

Osassa koneista on lisäksi käytössä pyörivät työkalut ja vastakarat. Lisäksi meillä on erikoistyökaluja sisä- ja ulkopuolisten kiilaurien ja muotojen tekemiseen.

Manuaalikoneistus

Manuaalikoneistuksessa käytössämme on muutamia työkalujyrsimiä ja sorveja, joilla pystymme valmistamaan yksinkertaisia yksittäiskappaleita sekä osia työkalu- ja jigivalmistustamme varten.