Taivutus

Teemme taivutuksia monipuolisilla menetelmillä. Pystymme taivuttamaan ja muovaamaan levyjä, putkia ja tankoja.

Särmäys

Taivutussolussamme on viisi erikokoista särmäyspuristinta leveydeltään 1250-3000mm ja puristusvoimaa koneissa on 50-170tn. Särmäystyökaluja meillä on monipuolisesti eri ainevahvuuksiin aina perustyökaluista asiakaskohtaisiin erikoistyökaluihin saakka.

Olemme erikoistuneet ilmataivutuksiin ja pystymme hakemaan aihioille optimaaliset mitat ja muodot yhteistyössä suunnitteluosastomme kanssa.

Epäkeskopuristimet

Epäkeskopuristimilla 10-100tn voimme tehdä perinteistä taivutusta ja muokkausta sekä pienehköjä vetoja. Pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan jonotyökaluja sekä yksittäisiä monivaihetyökaluja. Voimme tehdä tuotekohtaisia vetoja, jäykisteitä sekä rei’ityksiä erilaisiin materiaaleihin.

Putken taivutus

Putkentaivutuksessa käytössämme on kaksi putkentaivutuskonetta max 150mm ohutseinäputkille. Lisäksi meillä on putkien päiden muokkaukseen omat erikoiskoneet, joihin on monipuolisesti vakiotyökaluja yleisimpiin putkenpään muotoihin. Joihinkin erikoisprofiileihin on saatavissa asiakaskohtaisia lestejä erikoisemmille profiileille.