Hitsaus

Hitsaamossamme on käytössä useita eri menetelmiä erilaisten teräksien ja alumiinien hitsaamiseen. Hitsausprosessimme on sertifioitu EN ISO 3834-2 mukaisesti vuonna 2022

Robottihitsaus

Robottihitsauksessa olemme olleet aina edelläkävijöitä. Ensimmäisen robotin hankimme jo 1990-luvun alussa. Tällä hetkellä käytössämme on viisi hitsausrobottia erilaisilla pöytäratkaisuilla, joista yhdessä on myös CMT-virtalähde erittäin ohuiden materiaalien hitsausta varten.

Modernein robottimme on FMS-palettiratkaisulla, jolloin jokaisessa paletissa voi olla eri työ. Tällöin voimme hitsata samalla robotilla niin yksittäiskappaleita, kuin sarjoja. Suurimman robotin paletin maksimi pyörähdyshalkaisija on 2700mm ja käsittelykyky on 1000kg.

Käsihitsaus

Käsihitsauksessa käytössämme on 10 käsihitsauspistettä, joissa hitsaamme hyvin erilaisia tuotteita käyttäen MIG, MAG tai TIG-menetelmiä. Kaikki hitsaajamme ovat pätevöitettyjä ja omat IWS-henkilöt valvovat ja kouluttavat henkilökuntaamme jatkuvasti.

Hitsausprosessimme on sertifoitu EN ISO 3834-2 mukaisesti vuonna 2022.

Muut hitsausmenetelmät

ERW-hitsauksessa meillä on käytössä perinteinen pistehitsaus ja tappihitsaus. Voimme hitsata monimuotoisia kappaleita sekä muttereita ja kierretappeja. Menetelmiin on voimassa olevat menetelmäkokeet ja operaattorit ovat pätevöitettyjä kyseisiin menetelmiin ja laitteisiin.